Wyszukiwanie
Wszystkie kategorie
    Menu Close

    BCAA + GLUTAMINA - 500g Cytryna - Scientiffic Nutrition

    Pomaga w zwiększeniu masy mięśniowej, zapobiega katabolizmowi i poprawia wydajność podczas ćwiczeń.
    SKU: FIT2811
    Dostępność: Brak w magazynie
    170,52 zł
    i h

    Pomaga w zwiększeniu masy mięśniowej, zapobiega katabolizmowi i poprawia wydajność podczas ćwiczeń. Siła antyoksydacyjna. Wzmacnia układ odpornościowy i poprawia funkcje mózgowe.

    Informacje

    • W formie proszku.
    • Aminokwasy niezbędne o maksymalnej czystości.
    • Fermentacja roślinna.
    • Stosunek 2.1.1 Leucyna, Izoleucyna, Walina.
    • Każde 10 g produktu zawiera: 5 g glutaminy; 1,25 g leucyny, 0,63 g izoleucyny i 0,63 g waliny.
    • Glutamina: surowiec Kyowa Quality®.
    • Czysta L-glutamina uzyskana przez naturalną fermentację.
    • 100% wegetariańskie.
    • Optymalne wchłanianie.
    • Przeznaczone do intensywnych aktywności fizycznych.
    • Zalecane dla sportowców siłowych i wytrzymałościowych.
    • Należy przyjmować przed, w trakcie lub po wysiłku.
    • Zapobiega katabolizmowi i wspomaga wzrost masy mięśniowej.
    • Pomaga w odbudowie glikogenu mięśniowego i wątrobowego.
    • Pomaga w eliminacji substancji toksycznych, takich jak amoniak.
    • Równoważy pH.
    • Wzmacnia układ odpornościowy.
    • Siła antyoksydacyjna.
    • Poprawia funkcje mózgowe.

    Składniki:
    L-Glutamina Kyowa Quality®, BCAA 2.1.1 (L-Leucyna, L-Izoleucyna, L-Walina), Aromat Cytrynowy, Proszek Cytrynowy (Citrus Limon, Owoc), Kwas (Kwas Cytrynowy), Słodzik (Sukraloza) i Barwnik (E-100).
    Wyprodukowane w zakładzie, który wykorzystuje surowce, które mogą zawierać następujące alergeny, ale minimalizuje ryzyko kontaminacji krzyżowej.
    Może zawierać ślady: glutenu, mleka, jajek, soi, dwutlenku siarki i siarczynów, ryb, mięczaków i skorupiaków.

    Sposób użycia:
    Weź 1 porcję (10g) z wodą, 30 minut przed treningiem.

    0.0 0
    Napisz własną recenzję produktu Zamknij
    *
    *
    • Zły
    • Doskonały
    *
    *
    *